Descent-skaperne vil lage åndelig oppfølger

Søker støtte på folkefinansieringsplattformen Kickstarter.

Skaperne av det originale Descent, Matt Toschlog og Mike Kulas, jobber nå med en åndelig oppfølger til det revolusjonerende skytespillet. Den heter Overload, og skal etter planen følge ganske tett i forgjengerens fotspor.

Kablam!
Kablam!

Full bevegelsesfrihet

Som i Descent foregår handlingen i hulesystemer i verdensrommet. Her er det ikke noen tyngdekraft å ta i betraktningen, og det er heller ikke noe «tak» eller «gulv». Du får full frihet til å fly i alle retninger, og du kan også bli angrepet fra alle retninger.

Overload skal by på en enspillerkampanje med femten nivåer, der du må prøve å utslette en rekke ulike typer fiender ved hjelp av tolv oppgraderbare våpen. Ellers loves vi selvsagt spektakulær lyd og grafikk. PC-versjonen skal også støtte omtrent alt av kontrollsystemer (unntatt ratt og pedaler, antakeligvis).

Etter planen skal Overload komme til Xbox One, PlayStation 4 og PC. Lanseringen vil finne sted i mars 2017, hvis alt går som det skal. Mer informasjon finner du på Kickstarter, og her er videopresentasjonen deres:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.