Quantum Break kommer også til PC

Alan Wake-skapernes neste spill har fått lanseringsdato for Windows 10 og Xbox One.

Microsoft har akkurat annonsert at Quantum Break skal lanseres 5. april, for Xbox One og PC. Dette er første gangen de har nevnt en PC-versjon, men om du har en gammel versjon av Windows må du vente med feiringen. Spillet skal nemlig være eksklusivt for Windows 10.

I Quantum Break får man manipulere tiden.
I Quantum Break får man manipulere tiden.

– Men vent, det er mer!

Men om du eier både en Windows 10-PC og Xbox One, har Microsoft gode nyheter: Ved å forhåndsbestille Xbox One-utgaven får du nemlig Windows-utgaven med på kjøpet. Og ikke bare det – i ekte TV-Shop-stil har de også annonsert at de som kjøper spillet for Xbox One også får Alan Wake og Alan Wake’s American Nightmare (via konsollens tjeneste for Xbox 360-spill).

Om du lurer på om PC-en din kan kjøre spillet, har de også lagt ut systemkravene på nettet.

Quantum Break skal være en slags kombinasjon av actionspill og TV-serie, der valgene spillerne tar i spillet vil påvirke handlingen i episodene. Det høres rett og slett veldig merkelig ut, men den finske utvikleren Remedy Entertainment er kjent for sine gode, filmatiske spillopplevelser – så nå har de vel bare tatt det neste (for dem) logiske steget.

Her er en fersk «live action trailer»:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.