Creative Assembly viser en kampanje fra Total War: Warhammer

I en ny video kan du se hvordan spillkampanjen fungerer fra imperiets perspektiv.

Total War: Warhammer (som virkelig burde hete Warhammer: Total War i stedet) kan bli et av årets aller beste strategispill, sammen med Stellaris, det allerede lanserte XCOM 2, og et mulig Civilization VI. Utvikler Creative Assembly har rotet mye i det siste, men utfra det jeg har hørt, har de virkelig funnet formen med Total War: Atilla, noe som lover godt for Warhammer-spillet.

Her foregår i alle fall handlingen i det klassiske Warhammer-fantasiuniverset, der krig er regelen snarere enn unntaket. Som i resten av Total War-serien må du lede din utvalgte fraksjon i en turbasert, storstrategisk kampanje på verdenskartet, samtidig som du kan velge å utkjempe slagene i taktisk sanntidskamp. Hvordan strategidelen fungerer kan du se i en fersk video, som gir et innblikk i imperiets kampanjemuligheter:

I fjor la Creative Assembly ut en tilsvarende (og mer omfattende) video som viser en orkekampanje:

Det begynner å bli en god stund siden jeg har blitt hektet av et Total War-spill. Jeg tror jeg er litt trett av modellen, og kanskje også de historiske epokene serien stadig vender tilbake til. Men Total War: Warhammer? Det ser heftig ut. Jeg er ikke noen Warhammer-fantast, men jeg liker universet og synes det passer perfekt for strategispill. Om noe kan revitalisere mitt forhold til Total War, er jeg ganske sikker på at det er nettopp dette spillet. Hvis det ikke lanseres i ustand, da.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.