Frozen Synapse får oppfølger

Denne gangen ser det ut til at vi får taktisk kamp i en åpen verden.

Frozen Synapse er et turbasert taktikkspill der du gir en håndfull soldater avanserte ordre, som du så ser bli utført i sanntid. Hver tur lar deg styre noen sekunder med action i detalj.

Du kan for eksempel beordre en soldat til å krype bakover bort til et vindu, før han snur seg, reiser seg opp og avfyrer skudd eventuelle fiender på andre sider – og dukker ned igjen etter to sekunder. Nøkkelen til suksess ligger i å koordinere bevegelsene til styrkene dine, samtidig som du prøver å unngå å bli tatt på sengen om motstanderen gjør noe uventet.

Det eneste skjermbildet så langt. Litt bråkete, kanskje.
Det eneste skjermbildet så langt. Litt bråkete, kanskje.

Åpen verden?

Nå har utviklerne i Mode 7 Games annonsert Frozen Synapse 2. De vil ikke ut med særlig mange detaljer om det nye spillet, men hos PC Gamer kan vi lese at handlingen denne gangen vil finne sted i en åpen verden. Det vil i så fall innebære en ganske stor endring fra forgjengeren, der all moroa foregikk i en serie små arenaer.

Vi loves mer informasjon om få uker, og spillet skal etter planen lanseres i år. Om dette ikke blir et «early access»-spill, blir jeg veldig, veldig overrasket.

Du kan stikke innom det offisielle nettstedet for å skrive deg opp på ei mailing-liste om du ønsker å holde deg oppdatert. Som belønning vil utviklerne gi deg en låt av spillmusiker nervous_testpilot (Frozen Synapse hadde glimrende musikk, så dette høres ikke helt dumt ut).

Utviklernes forrige spill var forresten det amerikansk fotball-inspirerte taktiske sportsspillet Frozen Cortex.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.