Lag mat med vennene dine

Jo flere kokker, jo mere søl. Og søl blir det antakeligvis mye av i Overcooked.

Overcooked er et kokkespill for opp til fire spillere, der du og dine medkokker må samarbeide om å skape en rekke velsmakende(?) retter i mildt sagt fantasifulle omgivelser. Bestillingene hoper seg opp, og det gjelder å raske på hvis dere skal unngå misfornøyde kunder. Her er det ingen Eyvind Hellstrøm som kan rydde opp når ting går galt.

På sjøen er det viktig med mye C-vitaminer i maten.
På sjøen er det viktig med mye C-vitaminer i maten.

Spillet skilter også med en mer kompetitiv modus med kokkekamp én mot én eller to mot to. Og vil du ha en skikkelig utfordring, kan du spille alene og ta kontroll over to kokker samtidig. Kontrollsystemet er forøvrig såpass enkelt at du kan dele håndkontroller med en annen spiller om du har flere venner enn kontrollere.

Overcooked kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4. PC-versjonen er akkurat nå involvert i sin egen episke kamp, for å komme seg til Steam via Greenlight. Spillet skal etter planen lanseres i løpet av årets første halvdel. Her har du en trailer:

Og, av en eller annen grunn, en video der du kan se Tim Schafer og tre andre fra Double Fine Productions spille spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.