Fersk spillvideo fra Last Days of Old Earth

Utviklerne har også røpet når det spennende strategispillet lanseres i «early access».

Last Days of Old Earth er et turbasert strategispill med samlekortelementer, satt til en døende jordklode som nesten er tømt for naturressurser. Solen holder på å slukke, og for hver generasjon tvinges de overlevende menneskene til å reise lenger syd, der det fortsatt er varmt nok til at man kan overleve. Uheldigvis må de konkurrere om plassen med ondsinnede roboter.

Planen for Early Access.
Planen for Early Access.

Nå er det klart at Last Days of Old Earth skal få en tidliglansering på Steam Early Access den 3. mars, altså litt senere enn opprinnelig planlagt.

Både enspiller og flerspiller

Den første tidligversjonen byr på to fraksjoner, 30 forskjellige enheter og 24 ulike heltefigurer, og lar deg spille i «skirmish»-modus eller flerspiller.

Senere skal spillet utvides med flere nyheter, inkludert sniking og spionasje, muligheten til å skreddersy kortstokken din, og spille en historiedrevet enspillerkampanje. På plansjen til høyre kan du se de videre oppgraderingsplanene.

Spillet er inspirert av indie-perlen Armageddon Empires, noe man lett kan se om man tar en titt på den ferske videoen (under). Denne introduserer de generelle spillprinsippene, utenom kampsystemet. Det skal presenteres i en senere video.

Nederst i artikkelen finner du forøvrig et lite galleri med nye bilder fra spillet.

Bildene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.