FTL-aktige Into the Stars er snart ferdig

Hvor lenge kan du overleve som kaptein på et romskip jaget av mystiske fiender?

Iceberg Interactive har annonsert at Into the Stars vil lanseres i ferdig utgave den 4. mars. I dette spillet får du rollen som kapteinen på et romskip, og må utforske et åpent og massivt solsystem på jakt etter et nytt hjem for menneskeheten.

På plass i kapteinens stol.
På plass i kapteinens stol.

Du starter med å skreddersy romskipet og håndplukke mannskapet, og så må du forsøke å overleve så lenge som mulig på rømmen fra en massiv fiendestyrke. Mange har sammenlignet Into the Stars med indieperlen FTL, men der FTL skilter med svært enkel grafikk, bruker dette spillet Unreal 4-motoren for å plassere deg i broen på romskipet ditt.

Spillet har vært i «early access» en god stund, og det har mottatt blandet kritikk fra spillerne på Steam. Utviklerne forteller at de setter pris på tilbakemeldingene de har fått, og sier at de har gjort mange justeringer basert på hva spillerne har hatt å si. Nå er de overbevist om at den endelige versjonen vil glede alle som har støttet dem så langt.

Du kan finne en liste over nyheter og endringer i den ferdige utgaven på Steam-forumet. Her er en trailer fra i fjor sommer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.