Utforsk Frankrike i Euro Truck Simulator 2

SCS Software har annonsert den neste utvidelsen av Europa.

Den tsjekkiske utvikleren SCS Software har mye på plakaten for tiden. De lanserte akkurat American Truck Simulator, og har allerede annonsert at de jobber med en gratis Arizona-ekspansjon for det spillet, og samtidig jobber de fortsatt med å utvide Euro Truck Simulator 2.

Nå har de annonsert Euro Truck Simulator 2: France, den neste ekspansjonspakken for spillet. Frankrike er så vidt representert i spillet allerede, men med den nye ekspansjonen vil de dekke hele landet, og i tillegg vil de fikse opp de områdene som allerede er i spillet slik at de får en langt høyere standard.

SCS sier ikke noe om når France-ekspansjonen skal lanseres, men har i alle fall gitt ut noen stilige bilder fra den virtuelle, franske landsbygda (de påpeker at enkelte aspekter av det du ser på bildene vil oppgraderes før lansering):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.