Slik ble Portal laget

Ny video tar oss med bak kulissene under utviklingen av hjernetrimmeren Portal.

Den moderne klassikeren Portal startet, som de fleste av spillets tilhengere kanskje har fått med seg, som et studentprosjekt ved navn Narbacular Drop. Dette spillet ble utviklet av en gjeng studenter ved DigiPen Institute of Technology, og representanter fra Valve var tilstede da de presenterte prosjektet sitt. Derfra gikk det slag i slag, og hele gjengen endte opp med å bli ansatt hos Valve.

I en fersk video fra fansiden Valve News Network får vi hele historien bak spillet, og se hvordan det som var Narbacular Drop gradvis utviklet seg til Portal. Vi får også se ting som deler av den originale avslutningen, der målet ikke var å ta knekken på GlaDOS, men rømme fra testlaboratoriet. Mesteparten av det vi får se i videoen skal aldri ha blitt vist offentlig frem tidligere.

Ta en titt:

Det er forresten mulig å støtte videoskaperen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.