The Town of Light gir oss et innblikk i en skremmende virkelighet

Den 12. mars 1938 blir 16 år gamle Renée sperret inne på mentalinstitusjon. I The Town of Light får vi historien hennes.

I kveld lanseres The Town of Light på Steam og Humble Store. Dette er et førstepersons utforskingseventyr der vi får oppleve en historie satt til Italia i 1938. Spillet følger Renée, ei 16 år gammel jente som ikke har funnet seg til rette i samfunnet. Som resultat blir hun sperret inne på en institusjon, der livet hennes blir til et mareritt.

Institusjonen står fortsatt.
Institusjonen står fortsatt.

Spillet er basert på virkelige hendelser, og institusjonen har blitt gjenskapt i detalj slik den står i dag, som en overgrodd ruin i skogen.

Dette er ikke et grøsserspill med zombier og spøkelser, men utviklerne er overbevist om at sannheten vil oppleves mye mer intens enn noen overnaturlige elementer ville gjort. Derfor understreker de også at spillet kun er ment for voksne. Underveis får du ta ulike valg, som påvirker din vei gjennom historien.

Her er lanseringstraileren:

 

2 kommentarer om “The Town of Light gir oss et innblikk i en skremmende virkelighet”

 1. Både dette og Layers of Fear ser interessant ut. Synd jeg er så sinnsvakt pinglete når det gjelder grøsserspill. (Men jeg skal nok klare det midt på dagen!)

  Svar
  • Det er den eneste rette måten å spille grøsserspill på, og ikke la noen overbevise deg om noe annet! :)

   (nå tror jeg forresten ikke dette er så veldig skremmende, sikkert mer ubehagelig)

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.