Titan Quest-oppfølgeren Grim Dawn er endelig ferdig

Det har tatt evigheter, men nå er det nye actionrollespillet klart.

Grim Dawn er et actionrollespill utviklet av veteraner fra Titan Quest-utvikleren Iron Lore Studios, og bruker en videreutviklet versjon av spillmotoren fra det populære spillet. Det har vært under utvikling svært lenge, og hadde blant annet en vellykket folkefinansieringskampanje på Kickstarter så langt tilbake som i 2012. Nå er den ferdige versjonen lansert.

Spillet foregår i den viktorianske fantasyverdenen Cairn, der mektige, overnaturlige krefter kjemper mot hverandre. Menneskeheten har havnet i midten, og er på randen av total utryddelse. Det kan vi selvsagt ikke ha noe av, så du må legge ut på eventyr for å gjøre et kraftig innhogg i monsterbestanden.

Utviklerne skryter av at Grim Dawn har elementer som flerspiller for fire spillere, et fraksjonssystem, tilfeldig genererte grotter, valg som får konsekvenser for deg selv og verden rundt deg, og enorme mengder med måter å skreddersy figuren din på. I forbindelse med lanseringen har de gitt ut denne traileren:

Vil du heller se hvordan spillet fungerer, kan du ta en titt på den originale «early access»-traileren fra et par år tilbake:

2 kommentarer om “Titan Quest-oppfølgeren Grim Dawn er endelig ferdig”

  1. Støttet Kickstarteren, men har glemt å aktivere spillet….. Angrer på støtten nå, siden jeg vel sitter fast med Steam-nøkkelen selv om det uoffisielt er bekreftet til GOG.

    Svar
  2. Jeg støttet det da det ble annonsert, da hadde de sin egen crowdfunding. Har ventet lenge på at det skulle bli ferdig… :)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.