Snart får vi et nytt Samorost-spill

Og det ser like sjarmerende ut som de forrige spillene i serien.

Tsjekkerne i Amanita Design har annonsert at Samorost 3 skal lanseres for Windows og Mac den 24. mars. Spillet er et pek-og-klikk-eventyr satt til det samme sjarmerende universet som Samorost (2003) og Samorost 2 (2005).

Hvis du ikke sjarmeres i senk av traileren, er det noe galt med deg!
Hvis du ikke sjarmeres i senk av traileren, er det noe galt med deg!

Siden Samorost 2 har Amanita Design lansert spill som Machinarium og Botanicula, og når de nå vender tilbake til Samorost-serien, tar de med seg lærdommene fra disse spillene:

– Samorost 3 er helt klart vårt største og mest ambisiøse spill så langt. Målet vårt var å skape noe lekent og samtidig kompakt, som kombinerer de utfordrende logikknøttene fra Machinarium med den mer avslappende tonen og spilldesignen fra Botanicula, sier Samorost-skaperen Jakub Dvorský.

Spillet følger en liten rom-gnom som oppdager en magisk fløyte, og ender opp med å utforske et stort og fargerikt univers fullt av skjulte overraskelser. Det hele akkompagneres av et lydspor laget av Tomáš «Floex» Dvorák. Denne trailren gir deg et lite glimt av hva du har i vente:

Spillet kommer til Steam, GOG, Humble Store og Mac App Store, og kan også kjøpes direkte fra utviklerne. Senere i år lanseres det for de to store mobilformatene.

2 kommentarer om “Snart får vi et nytt Samorost-spill”

  1. Hmm, tror faktisk jeg verken har spilt Samarost 1 eller 2. Bare Machinarium (naturligvis) og Botanicula. Er vel verdt en kikk på taileren!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.