Et lite glimt av Arizona i American Truck Simulator

SCS Software har lagt ut de første skjermbildene fra Arizona-pakken for American Truck Simulator. Den blir gratis for alle som eier spillet.

Da lastebilspillet American Truck Simulator ble lansert, var det med delstatene California og Nevada inkludert. Samtidig fortalte utviklerne hos tsjekkiske SCS Software at de ville utvide spillet med Arizona etter lansering, uten at dette skulle koste penger.

Nå har de sluppet de første bildene fra Arizona, og som forventet ser de ganske brunsvidde ut. Utvikleren sier de har hatt stor fremgang med pakken, men at de har cirka et par måneder med solid arbeid igjen. Nå vurderer de å prøve seg på en åpen beta av gratisekspansjonen.

For mer informasjon om American Truck Simulator, kan du lese mine inntrykk. Her er Arizona-bildene:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.