Klassisk Star Wars-strategi på Steam

Men du bør nok sjekke litt rundt før du går til innkjøp, i alle fall om du har Windows 10.

Steam har relansert strategispillene Star Wars: Galactic Battlegrounds Saga og Star Wars: Rebellion. Førstnevnte er et rent sanntidsstrategispill utviklet av dypt savnede Ensemble Studios – utvikleren som skapte Age of Empires – mens sistnevnte er en litt mer spesiell kombinasjon av imperiebygging og romkamp i 3D.

Uheldigvis, virker det ikke som spillene nødvendigvis går knirkefritt på moderne systemer, og det er viktig å få med seg at Windows 10 ikke er listet opp som støttet i systemkravene for Star Wars: Rebellion. Det skal imidlertid være mulig å spille Rebellion i et vindu:

Have to play in windowed mode at a small resolution to fix. Add -w to launch options for all of those curious. – caustic24

Men heller ikke Galactic Battlegrounds fungerer særlig godt, skal vi tro flere av brukeranmeldelsene. Om du absolutt vil prøve Steam-utgaven på en Windows 10-PC, ser dette ut til å være en potensiell løsning:

First, run the game through steam in your library, it will ask you to install directPlay, go ahead and install it. Afterwards it will try to run but won’t work. Now go to where the game is installed, locate the launcher(should be under C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\STAR WARS – Galactic Battlegrounds Saga\Game) Then run compability testing on the launcher and try the recommended settings. If that doesn’t work, go to properties of the launcher and check run as administrator. Annnnnndddd if that doesn’t work, try checking the run in windows xp service pack mode and administrator mode. I spent hours checking this and these methods seem to work. –ZuperSoldat

Begge spillene er også til salgs på GOG, og der ser det ikke ut til å være like store problemer med Galactic Battlegrounds. Men Rebellion har heller ikke der offisiell Windows 10-støtte.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.