Mass Effect: Andromeda er utsatt til 2017

Actionrollespillet skulle egentlig ha kommet ved juletider i år.

Da Mass Effect: Andromeda ble annonsert på E3 i fjor, var planen at det skulle lanseres i løpet av siste kvartal 2016. Nå har det imidlertid blitt utsatt, til første kvartal 2017. Dette melder Eurogamer, som har tatt en titt på den siste finansmeldingen fra utgiver Electronic Arts.

Interessant nok beskrives spillet som et actionspill av Electronic Arts’ finanssjef, Blake Jorgenson. Kanskje ikke så overraskende.

Ny start for serien

Mass Effect: Andromeda vil starte en ny historie, satt til en annen del av verdensrommet. Verken Commander Shepard eller noen av medhjelperne hans/hennes vil være med, men utvikler BioWare røper at det vil være referanser til eventyrene deres i spillet.

Vi vet egentlig voldsomt lite om selve spillet på dette tidspunktet, men det kan se ut som det vil fokusere mer på å utforske forskjellige planeter (blant annet ved hjelp av et Mako-aktig kjøretøy). Kanskje utviklerne henter mer inspirasjon fra klassiske Starflight og Star Control 2, som også var noen av inspirasjonskildene for det første Mass Effect.

Eurogamer har forøvrig en svær sak om hva de har samlet sammen av informasjon og hint om det nye spillet. Her er annonseringstraileren fra i fjor:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.