Norsk Warhammer-spill lansert på Steam i dag

Bergenserne i Turbo Tape Games har sluppet Warhammer: Arcane Magic på PC og Mac.

Warhammer: Arcane Magic beskrives som et turbasert digitalt brettspill med utfordrende, taktisk kamp. Du får kontrollere opp til tre magikere, og velger selv hva slags trylleformularer og magiske gjenstander de skal ta med seg ut på slagmarken. Underveis i spillets kampanjer får du tilgang på nye magikere, formularer og gjenstander.

Et av få skjermbilder som utviklerne ikke har skrevet masse tekst på.
Fullt hus!

Grunnspillet har to kampanjer, men spillet lanseres sammen med en nedlastbar ekspansjon som byr på en ekstra kampanje.

Stammer fra mobil

Opprinnelig kom Warhammer: Arcane Magic til iOS, men Steam-versjonen har ifølge utviklerne fått en rekke forbedringer. Spesielt skal grafikken ha blitt kraftig oppdatert, med blant annet høyere oppløsning på teksturene og bedre effekter. Kontrollsystemet skal også være bedre, og spillet tilbyr full Steam-integrering.

En ting som ikke er endret, er at spillet inneholder mikrotransaksjoner. Man kan nemlig kjøpe såkalte «golden plunder packs», som inneholder hjelpemidler, for ekte penger. Utviklerne påpeker at man også kan finne slike i spillet. Forhåpentligvis er det ikke balansert slik at spillere som velger å stå over får en tøffere vei mot målet enn de som lar seg lokke – vi får nok en indikasjon på hvorvidt dette er tilfellet når brukeranmeldelsene begynner å komme inn.

Hovedspillet koster i alle fall 25 kroner med lanseringsrabatt, og man får en «golden plunder pack» med på kjøpet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.