Powerglove kommer til Amiga

Commodore 64-perlen får Amiga-versjon. Visste du forresten at spillet også er tilgjengelig på PC?

Powerglove for Commodore 64 er et godt, gammeldags actionspill der du styrer en liten Megaman-aktig fyr gjennom en base full av fiender, der du må finne fire diamanter slik at du kan hindre en katastrofal eksplosjon. Spillet ble opprinnelig laget for en spillutviklerkonkurranse, men fikk senere en oppgradert versjon som ble solgt på «cartridge».

pgplay2x2Fra Commodore 64 til Amiga

Nå kommer Powerglove til Amiga, og selv om den nye versjonen er basert på originalens kildekode, har grafikken blitt oppgradert til 32-fargers Amiga-standard. I tillegg har Amiga-utgaven ny, 4-kanalers musikk. Amiga-versjonen har også «parallax-skrollende» bakgrunner, i motsetning til Commodore 64-utgaven.

Spillet skal allerede være spillbart, men det har noen tekniske problemer, og ytelsen må forbedres før det kan slippes. Du kan lese en detaljert utviklerdagbok på nettstedet til retroutgiveren RGCD.

Om du ikke har så mye interesse av verken Commodore 64 eller Amiga, men liker klassiske actionspill, så kan du faktisk kjøpe en utgave av Powerglove for PC. Den er nesten identisk med Commodore 64-versjonen, men har (i likhet med Amiga-versjonen) «parallax-skrolling».

Spillet selges i «betal hva du vil»-form, og hvis du betaler over 2,99 dollar får du Commodore 64-utgaven med på kjøpet (for bruk i emulator, eller overføring til ekte maskinvare).

En kommentar om “Powerglove kommer til Amiga”

  1. Trodde først du snakket om de som laget 80-talls godmusikken til Far Cry: Blood Dragon der. Det hadde vært noe!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.