Kristian spiller Stardew Valley

Lurer du på hvordan en helt vanlig dag i Stardew Valley er? Jeg har laget en video om nettopp det.

Det har blitt noen timer med den noe overraskende toppselgeren på Steam, Stardew Valley. Etter en noe treig start, har jeg virkelig begynt å komme inn i spillet, og dere skal ikke se bort i fra at det kommer noen inntrykk etterhvert. I denne omgang har jeg holdt meg til å lage en liten gameplay-video, som viser hva som skjer i løpet av én bestemt dag i spillet.

Ok, ok. Jeg gjør jo langt fra alt. For det første er det dårlig vær (det både regner og tordner), og for det andre har butikkene i det lille samfunnet en lei tendens til å ha stengt onsdager. Ja, du gjettet riktig – videoen er tatt opp på en onsdag. I spillet altså.

Det blir likevel bra variasjon, med smelting av malm, innhøsting av ressurser, tur til byen der jeg finner et oppdrag som må gjennomføres for den (onde? gode? jeg vet ikke enda) trollmannen. Det blir gruveklatring og monsterdreping, blomsterplukking og litt kildesortering. Og til og med litt fisking. Ta en titt da vel.

3 kommentarer om “Kristian spiller Stardew Valley”

  1. Så Joachim gadd ikke gjøre som jeg sa, men delegerte oppgaven til deg i stedet? Fungerer vel det også! Skal sjekke litt i kveld, men krever en inntrykksartikkel!

    Svar
    • Kristian har nesten klart å friste meg til å kjøpe, men jeg håper også å lese inntrykkene hans. Hint, hint! :)

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.