Sjekk denne lekre Obduction-videoen

Myst-skapernes neste spill ser bedre og bedre ut for hver video de lanserer.

Cyan Worlds har hatt både opp- og nedturer i løpet av sin lange tid i spillbransjen, og med det folkefinansierte gåteeventyret Obduction, håper vi de får en stor opptur. Dette er et førstepersonsspill med en fascinerende verden, som vekker minner om Myst.

Dette er en verden jeg gleder meg til å utforske.
Dette er en verden jeg gleder meg til å utforske.

Bortført til en bisarr verden

Spillet setter deg i skoene til en person som på mystisk vis har blitt sendt til en helt annen del av universet vårt. Der finner du fragmenter fra din tidligere verden, og fra verdenene til andre som har lidd samme skjebne som deg.

I likhet med Myst, vil du kunne navigere spillets detaljerte 3D-verden ved å klikke deg rundt. Men du får også ta direkte kontroll over figuren, og bevege deg som i ethvert førstepersonsspill, om du ønsker det.

Obduction skal etter planen lanseres i juni. Her er den ferske traileren, som viser litt av spillets kule verden:

3 kommentarer om “Sjekk denne lekre Obduction-videoen”

  1. Det er akkurat denne typen adventure/puzzle-spill jeg har lyst til å spille for tiden, og Myst har jeg faktisk aldri spilt. Jeg regner med det er like greit å hoppe over originalen og gå rett på realMyst: Masterpiece Edition?

    Svar
    • Med mindre du må ha 3D-navigering (på bekostning av grafikk) ville jeg heller gått for Myst Masterpiece Edition. Ser endel sliter med å få den til å kjøre på Windows 7 da, så kanskje du heller bør gå for realMyst allikevel. Når jeg tenker litt etter ble dette et ganske rotete råd. :P

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.