To kule trailere fra Mirror’s Edge: Catalyst

Et par teaser-filmer viser hvordan du slåss og beveger deg i det kommende førstepersonsspillet.

Mirror’s Edge er et av de beste spillene Electronic Arts har gitt ut i nyere tid, men det virket ikke som det fikk de salgstallene det egentlig fortjente. Nå er heldigvis en oppfølger på vei likevel, og i et par nye trailere kan vi se hvordan hovedpersonen Faith kontrolleres.

Den første fokuserer på det Parkour-inspirerte bevegelsessystemet, som også var med å gjøre originalspillet så fabelaktig:

Den andre handler mest om kampsystemet. I det forrige spillet var det både nærkamp og skyting. Skytingen falt imidlertid ikke i like god jord hos alle, og har blitt fjernet fra oppfølgeren. Personlig synes jeg dette er synd, ettersom det slett ikke var noe galt med skytingen i originalen, og jeg foretrekker flere virkemidler, ikke færre. Men her er altså videoen:

Mirror’s Edge: Catalyst slippes 26. mai i Europa (amerikanerne får det to dager før – EA tror muligens vi fortsatt er i 2006, da slikt var akseptabelt). Det kommer til Windows, PS4 og Xbox One. Det er svenske Digital Illusions, som tidligere har stått bak spill som Pinball Dreams, Motorhead og Rallisport Challenge, som lager det.

En kommentar om “To kule trailere fra Mirror’s Edge: Catalyst”

  1. Nekter å tro at EA ikke har dummet ned dette spillet slik at det uansett blir uinteressant, men de klarer nesten å lure meg i videoene!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.