«Weird west»-taktikkspill har fått utvidelse

Hard West er et spill som byr på turbasert taktikk i en overnaturlig utgave av ville vesten. Nå har det fått en utvidelsespakke.

Den ville vesten er villere enn vanlig i Hard West, et spill der du ikke bare må forholde deg til cowboyer og indianere, men vampyrer, zombier og det som verre er. Spillet byr på turbaserte, taktiske kamper, og fikk en veldig god mottakelse da det ble lansert på Steam i november.

Lurer på om Hard West-utviklerne har spilt de gamle Desperados-spillene.
Lurer på om Hard West-utviklerne har spilt de gamle Desperados-spillene.

Nå har de polske utviklerne lansert en ekspansjon for spillet, som gir deg syv nye nivåer å overvinne, samt en helt ny historie. Handlingen følger Libertee, en tidligere slave som har blitt utsatt for eksperimenter av en viss Doctor Gorman, og fått overnaturlige krefter.

Nå er hun på jakt etter både svar og hevn, men det kan være hun velger å legge hevntankene på hylla når hun hører hvorfor han gjorde det han gjorde. Det blir i så fall opp til deg.

Utvidelsen koster ikke helt urimelige 20 kroner på Steam (ah, og GOG har den også), og under traileren kan du finne en liste over hva du kan forvente deg:

  • A new tale in the Hard West universe, featuring a unique mix of classic western and gothic horror.
  • A deeper, longer story, narrated through its numerous twists and turns by protagonists, Libertee and Dr. Gorman.
  • 7 new tactical combat encounters and a world map with new, unique mechanics.
  • New Unique Surgical Bodily Augmentation System: Revamped character development system, allowing for strategic planning and more informed choices.
  • Rebalanced combat and character progression, offering a tighter, more challenging gameplay experience.
  • Fitzpatrick Revolver – a new, powerful gun in your arsenal.
  • 10 new playable characters.

En kommentar om “«Weird west»-taktikkspill har fått utvidelse”

  1. Etter å ha spilt mye XCOM2, så vil jeg vel faktisk fremdeles si at dette spillet er litt morsommere. Mulig det har noe med settingen å gjøre, men jeg synes «luck»-mekanismen i dette spillet gjør at flaks har mindre å si her enn i XCOM2. (Men skulle vært mer indianere!) Savner ikke overwatch i det hele tatt, som jeg ser mange klager over, men kunne godt tenkt meg at man kunne styrt flere folk samtidig.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.