Åpen verden-spill satt til Lovecrafts skrekkunivers

Frogwares har trukket sløret fra The Sinking City.

For noen år tilbake annonserte Sherlock Holmes-studioet Frogwares at de jobbet med et spill satt til Lovecrafts Cthulhu-univers, som skulle gis ut av franske Focus Home Interactive. Det hørte vi imidlertid ikke noe mer til, og da Focus nylig annonserte Call of Cthulhu fra Cyanide, virket det som Frogwares hadde droppet spillet.

Her var det mye vann.
Her var det mye vann.

Etterforskning i en åpen verden

Det er fortsatt ikke helt klart hva som har skjedd bak kulissene, men nå har i alle fall Frogwares annonsert The Sinking City, et åpen verden-spill basert på samme univers. Her foregår handlingen i en fiktiv by i Massachusetts, en eller annen gang på 1920-tallet. Byen opplever en massiv oversvømmelse, og man mistenker at årsaken er overnaturlig.

Du spiller en privatdetektiv, som skal prøve å finne ut av hva som har skjedd. Men som alle vet, er det langt fra ufarlig å stille for mange spørsmål i en verden der mystiske dommedagskulter er det minste man har å engste seg over.

The Sinking City beskrives som et etterforskningsspill, men skjermbildene tyder på at det også vil ha actionelementer. Det er ikke klart når spillet kommer, hvilke plattformer det kommer til, og om det vil lanseres via en utgiver eller ikke.

Frogwares jobber også med Sherlock Holmes-spillet The Devil’s Daughter, som heller ikke virker som noen spesielt lystig affære. Det har nylig fått sin første trailer, som du kan ta en titt på her:

En kommentar om “Åpen verden-spill satt til Lovecrafts skrekkunivers”

  1. Regner med det er Focus Home Interactive som gir ut dette også, så det kan det virke som dette er det samme spillet som de har jobbet med hele tiden, og at Cyanide har laget et annet spill parallelt. To spill er uansett bedre enn et!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.