Første utvidelse til XCOM 2 på vei

Allerede 17. mars kan du få få litt mer variasjon i hva du ser på mens du taper.

Anarchys Children, den første utvidelsen til det som har vært årets mest populære strategispill så langt, dukker opp på markedet om rett over en uke. Etter å ha blitt annonsert som en av tre utvidelser rett før spillet kom på markedet, er nå detaljene på plass om hva Firaxis kan friste med i første runde.

Typisk svensk mote.
Typisk svensk mote.

Sku hunden på hårene

Det er dessverre ikke snakk om noe nytt innhold i form av nye oppdrag eller flere spillemåter, men en haug med nye tilpassingsmuligheter for hvordan du ønsker at soldatene dine skal se ut. Så om du ikke allerede har gått bananas i Steam Workshop, men savner mer variasjon (og skal vi være helt ærlige, så kan soldatgeneratoren i XCOM 2 trenge nettopp det) på hvordan soldatene dine ser ut underveis, så er dette en utvidelse for deg.

Den amerikanske prisen for utvidelsen alene er $4.99, så vi gjetter på at norsk pris blir rundt førti kroner. Utvidelsen er en del av «Reinforcement Pack», som er sesongpakka til XCOM 2 og består av tre separate utvidelser (der de to neste skal komme i løpet av sommeren).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.