I actionspillet Beacon får du leke med kloning

Bruk DNA-et til monstrene du overvinner for å endre fremtidige versjoner av deg selv.

Beacon kombinerer «roguelike»-elementer med action, og er et skytespill der handlingen sees ovenfra og du må kjempe deg gjennom datagenererte nivåer fulle av fiender. Handlingen foregår på en lite vennligstillt planet, der du har krasjlandet med romskipet ditt.

Heldigvis kan du klone deg selv et tilsynelatende uendelig antall ganger, og ved å plukke opp DNA fra fiendene du overvinner, kan du også utvikle klonene dine videre.

Spillet lanseres for Xbox One, PC og Mac, og kommer «snart». Det utvikles av et indie-team ved navn Monothetic, som planlegger å vise det frem på GDC denne uken. For å få et inntrykk av hva du har i vente, kan du ta en titt på følgende trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.