Tjen deg søkkrik på industri i nytt strategispill

Det kommende spillet Industry Manager – Future Simulation lar deg bygge opp et variert forretningimperium.

Det tyske selskapet Astragon jobber med et nytt strategispill der målet er å tjene seg rik på ulike typer forretninger. Spillet dekker hele produksjonskjeden – du kan blant annet bygge bondegårder og gruver for å skaffe råmaterialer, fabrikker for å foredle materialene, og så butikker for å selge de ferdige produktene til kjøpekåte innbyggere.

Hvem liker vel ikke å tjene penger?
Hvem liker vel ikke å tjene penger?

Samtidig vil det selvsagt også være andre selskaper som prøver å gjøre akkurat det samme, og dermed vil konkurrere med dine varer og tjenester. Underveis vil det også skje hendelseer i spillets verden, som du må forholde deg til på ulike måter. Heldigvis kan du hele tiden drive forskning på fremtidige produkter, for å holde deg ett skritt foran markedet.

Konseptet virker ikke helt ulikt det vi finner i de klassiske Capitalism-spillene, og utviklerne trekker selv frem JoWooDs populære Industry Giant 2 som en av de viktigste inspirasjonskildene. Et interessant aspekt av spillet er at det foregår i fremtiden, i motsetning til de tidligere nevnte godbitene.

Astragon har mye rart på samvittigheten, inkludert noen «simulatorer» som verden kanskje hadde vært best foruten, men dette spillet ser for så vidt ganske lovende ut. Dessuten har utviklerne en blogg der vi kan følge arbeidet deres, og lese litt om tankene bak spillet. Lanseringen skal etter planen finne sted 7. juli. Her er en skjermbilder fra spillet:

NB: Spillet het opprinnelig Economica: Future Industries – i tilfelle du drar kjensel på konseptet, men ikke navnet.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.