StarCraft II får sin første oppdragspakke

I Nova Covert Ops følger vi den kvinnelige snikskytteren Nova på oppdrag i StarCraft-universet.

Blizzard har annonsert at den første delen av Nova Covert Ops for StarCraft II skal lanseres den 30. mars, og som seg hør og bør kan man allerede nå forhåndsbestille den på Battle.net.

Totalt ni nye oppdrag

Nova Covert Ops lanseres i tre deler, hver med tre oppdrag, der vi følger spesialagenten November «Nova» Terra på oppdrag for å hindre at Dominion faller sammen. Oppdragene blir nok litt mer fokusert på ting som infiltrering og sniking enn hovedspillet, men vi loves «klassisk StarCraft II-gameplay». I tillegg skryter Blizzard at vi får oppleve noen helt nye mekanismer.

Du trenger faktisk ikke å eie noen av de tre StarCraft II-spillene for å kjøpe og spille Nova Covert Ops, selv om det er litt vrient å se for seg at noen skulle være interessert i flere StarCraft II-oppdrag uten å ha spilt StarCraft II. Spesielt med tanke på den noe stive prisen – med forhåndsbestillingsrabatt koster den riktignok «bare» 14,99 euro, men fullpris er hele 22,49 euro.

Selv om du kun får tilgang på den første delen når du kjøper, er de to neste inkludert i prisen. De skal etter planen lanseres senere i år. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.