Se spillvideo fra overlevelsesspillet P.A.M.E.L.A.

I dette spillet våkner du opp i et futuristisk paradis, som raskt viser seg å være betydelig kjipere enn det virker.

Er det en ting spill har lært meg, så er det at hvis en by har et navn som Paradise, Eden eller noe annet veldig positivt, så er det sannsynligvis noe veldig galt med den. Overlevelsesspillet P.A.M.E.L.A. er intet unntak. Her våkner du opp i den utopiske byen Eden, som sikkert hadde vært kjempehyggelig om det ikke var for at innbyggerne har blitt gale av en forskrekkelig sykdom.

Får litt Vennesla Bibliotek-vibber av dette bildet.
Får litt Vennesla Bibliotek-vibber av dette bildet.

Nå må du overleve i en fullstendig åpen verden, samtidig som du prøver å finne ut hva det egentlig er som har skjedd. Heldigvis er du ikke helt alene, ettersom en kunstig intelligens ved navn Pamela slår følge med deg.

I utgangspunktet virker byens innbyggere som zombier, men utviklerne i kanadiske NVYVE Studios understreker at hver av dem er et individ som vil reagere på uforutsige måter på nærværet ditt. De sier også at spillet får en rekke elementer som vil være forskjellig for hver gang du spiller, så ingen vil oppleve spillet helt likt.

Utviklerne planlegger å lansere spillet til sommeren. De la nylig ut en video, der de viser hvordan spillet arter seg i praksis. Ta en titt:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.