Håndtegnede sjørøvereventyr i Nelly Cootalot: The Fowl Fleet

Hva med et humoristisk pek-og-klikk-eventyr i påska?

I går ble eventyrspillet Nelly Cootalot: The Fowl Fleet lansert på et utvalg digitale distribusjonskanaler (inkludert Steam), og det ser ut til å ha fått en positiv mottakelse så langt. I dette spillet får du rollen som Nelly, som legger ut på en sjørøverreise for å redde en gjeng fugler som har blitt hypnotisert av sleme Baron Widebeard.

Spillet skilter med 45 unike figurer plassert ut i 35 forskjellige steder, og alt er håndtegnet av komikeren og filmskaperen Alasdair Beckett-King. Utvikleren har også fått med seg skuespillere som Tom Baker (kjent som gamle Doctor Who, og «fortellerstemmen» i Little Britain), så det virker som en profesjonell affære.

Du kan spille spillet på PC, Mac og Linux. Her er en forklarende video:

 

En kommentar om “Håndtegnede sjørøvereventyr i Nelly Cootalot: The Fowl Fleet”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.