The Banner Saga 2 har fått dato

Det er ikke lenge til den etterlengtede oppfølgeren til sjangerblandingen The Banner Saga dukker opp.

The Banner Saga 2 lanseres tirsdag 19. april, har utvikler Stoic Entertainment nylig annonsert. Spillet slippes samtidig på Windows og Mac OS X.

Det første The Banner Saga-spillet fungerte som en spennende kombinasjon av Oregon Trail og et taktisk strategispill, ispedd velg-ditt-eget-eventyr-sekvenser og enkle rollespillelementer. Spillet fulgte en gruppe overlevende som flyktet fra en stor katastrofe i en snødekt, viking-inspirert vinterverden.

I likhet med originalen får også dette spillet taktisk, turbasert kamp.
I likhet med originalen får også dette spillet taktisk, turbasert kamp.

Du måtte sikre at de hadde nok forsyninger til å overleve på sin lange reise i isødet, og forsvare dem mot stadige angrep i turbasert, taktisk kamp. I tillegg ble du stilt overfor en rekke ulike dilemmaer og situasjoner underveis, og valgene dine kunne få store konsekvenser.

Oppfølgeren fortsetter i samme stil, og handlingen fortsetter der den slapp i originalspillet. Denne gangen stifter vi blant annet bekjentskap med en ny rase, som du kan se representert i toppbildet, og vi loves også at kampsekvensene har blitt mer strategiske. Ellers ser det ut som vi nok en gang kan forvente lekker, håndtegnet grafikk og flott musikk (igjen komponert av Grammy-nominerte Austin Wintory).

Her er en den gamle annonseringstraileren:

Originalspillet ble forøvrig nylig tilgjengelig på Xbox One og PlayStation 4. Absolutt noe du bør ta en titt på hvis du ikke allerede har spillet på PC.

4 kommentarer om “The Banner Saga 2 har fått dato”

 1. Håper den kommer på GOG også, og blir spennende å se hva de har gjort med kampsystemet. Karakterene og historien kommer nok til å være like meningsløs som forrige gang regner jeg med.

  Svar
  • Ser ut som Stoic skylder på GOG-lansering for piratkopiering av den første, så den kommer ikke på GOG….. Da blir det ikke kjøp av denne før den omtrent er gratis.

   Svar
 2. Har den enten på GOG eller Steam, men har prøvd den ennå. Ut fra hva jeg har husker å ha hørt om kampsystemet så gjelder det å _ikke_ drepe frekkaser fordi de gjenværende fiendene bare får angripe oftere da. Så bedre å skade dem alle for så omtrent å banke alle på en gang. Liker ikke det…

  Svar
 3. Banner Saga 2 har nå kommet på GOG allikevel. Ironien er til å ta og føle på siden få salg på Steam nok er hovedgrunnen til at det kom på GOG. (Piratkopi var selvsagt ute første dagen selv uten GOG. For en bombe.)

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.