Everybody’s Gone To The Rapture kommer til PC

Sony skal selv gi spillet ut på Steam.

I en artikkel på Rock, Paper, Shotgun bekrefter sjefen for utviklerstudioet The Chinese Room, Dan Pinchbeck, at PS4-spillet Everybody’s Gone To The Rapture er på vei til PC. I den siste tiden har det dukket opp en rekke hint om at PC-versjonen var på vei, men nå er det altså bekreftet.

I artikkelen forklarer Pinchbeck også at det er Sony som står for utgivelsen – på samme måte som de gjorde med PC-utgivelsen av Magica-skapernes actionspill Helldivers – og at The Chinese Room har sendt dem den ferdige PC-versjonen for testing. Det betyr antakeligvis at den ikke er langt unna, men dette kommer an på hva Sony gjør.

Everybody’s Gone To The Rapture er et utforskingsspill der du tilsynelatende er det siste mennesket igjen på kloden. Du må utforske en vakker, men helt folketom, landsby for å forsøke å finne ut hva som skjedde før alle forsvant, og hvordan de siste dagene deres artet seg. Ta en titt på denne traileren for et inntrykk av hva du har i vente:

(som vanlig er det en liten sjanse for at alt som annonseres i dag er tull, men dette ville vært en mye dårligere aprilsnarr enn vår egen, så vi tror det er ekte)

En kommentar om “Everybody’s Gone To The Rapture kommer til PC”

  1. Hører rykter om at dette er blant de dårligste og mest meningsløse gåsimulatorene, men jeg må innrømme at det både ser og høres ganske interessant ut.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.