Nye Commodore 64-utgivelser fra Psytronik

Har du fått med deg actioneventyret Hessian?

Den britiske retroutgiveren Psytronik har lagt tre nye Commodore 64-spill til i sortimentet sitt. Det største av dem er utvilsomt Hessian, et ambisiøst actioneventyr med hint av Metroidvania-sjangeren, der du styrer en sikkerhetsvakt som blir viklet inn i en fryktelig konspirasjon.

Hessian.
Hessian.

Spillet kommer fra finske Lasse Öörni, som tidligere har laget de populære Metal Warrior-spillene for den aldrende plattformen. Psytronik vil selge spillet i flere varianter, inkludert en Ultimate-versjon med svær boks, musikk-CD, kart i A3-format, plakat, nøkkelring og mye mer. Men om du bare vil spille selve spillet, er det tilgjengelig via gratis nedlasting direkte fra utvikleren.

Lanseringen finner sted i mai, men spillet kan altså forhåndsbestilles nå.

Actioneventyr og arkadespill

Eye of the Gods
Eye of the Gods

Psytroniks andre nyutgivelse er Eye of the Gods, nok et stort actioneventyr der handlingen sees fra siden. Her loves vi et svært kart å utforske, en rekke fiender som må overvinnes eller unngås, og muligheten til å forandre form avhengig av situasjonen. Spillet foregår i ruinene etter gamle Hellas, der du jakter på en magisk gjenstand. Eye of the Gods er tilgjengelig nå.

Sist ut er Honey Bee, et enkelt arkadespill der du får rollen som ei bie. Opprinnelig kom spillet ut i forbindelse med en programmeringskonkurranse, men den kommersielle versjonen har fått flere utvidelser (slik som bonusbrett og enda flere nivåer).

Som du ser kommer det stadig nye spill til Commodore 64. Jeg tok nylig en titt på ett slikt spill, nemlig norsk/svenske Spaceman Splorf: Planet of Doom. Det likte jeg veldig godt.

2 kommentarer om “Nye Commodore 64-utgivelser fra Psytronik”

    • Takk for tipset. Jeg oppdaget det faktisk selv i går, og tenkte å lage sak om det i morgen. Må ta en titt på spillene først. :)

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.