Snake Pass ser overraskende kult ut

I dette spillet styrer du en slange, og må bruke hele kroppen din når du skal navigere deg gjennom miljøene.

Snake Pass kommer fra den britiske utvikleren Sumo Digital, og konseptet ble opprinnelig skapt i en «game jam» i studioet. Dette er et action/hjernetrimspill der du styrer en slange gjennom stadig mer utfordrende miljøer, og siden spillet benytter seg av realistisk fysikk, er det ikke slik at du er klistret til overflatene. I stedet må du bruke hele kroppen din for det den er verdt.

Konseptet høres kanskje ikke så kult ut når det beskrives slik, men ta en titt på videoen under, så ser du kanskje hvorfor jeg syntes dette spillet virker spennende. I tillegg til et nytenkende grunnkonsept skilter spillet med svært solid og fargerik presentasjon – som forventet fra teamet bak flere LittleBigPlanet-spill.

Enn så lenge vet vi ikke hvilke plattformer spillet kommer til, eller når det kommer ut (jeg håper: Steam, og snart). Men ta en titt på videoen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.