Dark Souls-brettspill gjør rent bord på Kickstarter

Samlet inn 50 000 pund på tre minutter.

Dark Souls-serien er noe av det absolutt ypperste innenfor spillmediet, men hvor godt kan konseptet fungere som brettspill? Et ganske stort antall mennesker ser ut til å tippe at svaret er «utrolig godt», for folkefinansieringskampanjen for det offisielle Dark Souls-brettspillet fikk en mildt sagt eksplosiv åpning.

Nei! Ikke dere to!
Nei! Ikke dere to!

Det tok nemlig kun tre minutter fra kampanjen var i gang til utviklerne hadde nådd målet på 50 000 britiske pund. I skrivende stund har de samlet inn over ni ganger så mye som de opprinnelig ba om.

Dark Souls – The Board Game skal fokusere på kamp og utforsking, og støtter 1-4 spillere. Hver spiller får ta kontroll over en vandød i en av spillets «kjerneklasser», og «utforske farlige steder flle av monstre, skatter og dødelige boss-kamper». Spillet skilter blant annet med detaljerte miniatyrfigurer, og utviklerne mener det fanger dataspillseriens essens.

Man kan spille i solo eller samarbeidsmodus. Et potensielt interessant aspekt av spillet er at på tross av at det virker rimelig komplisert, skal det være raskt å sette opp. I stedet for at du må bruke en time på å sette opp spillbrettet i starten, legger du det rett og slett ut bit for bit mens du spiller.

Her er Kickstarter-presentasjonen, i tilfelle spillet frister:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.