Melty Blood Actress Again Current Code er ute på Steam

Vent, hva skrev jeg akkurat?

Utgiveren bak Steam-spill som Guilty Gear XX Accent Core Plus R og Arcana Hearts 3 Love Max!!!!! har lansert nok et spill på den digitale distribusjonskanalen. Det heter Melty Blood Actress Again Current Code, og jeg skulle veldig gjerne likt å vite hvordan man kom opp med det navnet. Muligens involverer prosessen terninger og en engelskordbok (utviklerne er japanske).

Ikke se på meg, jeg skjønner ingenting!
Ikke se på meg, jeg skjønner ingenting!

Men! En rask titt på brukeranmeldelsene viser at a) de er ganske mange og b) de er overveldende positive. Dette spillet er altså mer enn et rart navn. Som de tidligere nevnte spillene, er det et tradisjonelt, japansk 2D-slåssespill av typen Street Fighter, men med anime-grafikk og hele 31 spillbare figurer (hver med tre separate kampstiler).

Serien har visst eksistert i en evighet, så flere av brukeranmeldelsene advarer om at nivået på nettet er skyhøyt, men heldigvis kan man spille mot datamaskinen i stedet. Man kan til og med sette opp spill med to datastyrte kamphaner, for å se om man kan plukke opp noen tips. Her er en trailer (med sang og det hele):

3 kommentarer om “Melty Blood Actress Again Current Code er ute på Steam”

  1. «Arcana Hearts 3 Love Max!!!!!» Fælt så ivrig du var da. ;) Har litt på følelsen av at mange av disse japanske visuelle novellene har en litt spesiell fanbase, som ikke akkurat setter spillet i førersetet, men kan jo hende dette ikke er så verst. (og at dette er mer et vanlig slossespill også)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.