Nytt blad for klassiske datamaskiner

8-Bit Magazine vil ta for seg maskiner som Amiga, Atari ST, Commodore 64 og Sinclair ZX Spectrum.

Det finnes flere blader dedikert til retrospill, men 8-Bit Magazine forsøker seg likevel på noe litt annerledes. For det første vil de kun fokusere på klassiske datamaskiner – ikke PC, men alt fra Apple II på syttitallet til Amiga på nittitallet. For det andre vil spillstoff bare være én del av bladet. I tillegg vil vi kunne lese alt fra tekniske artikler om maskinvare til artikler om programmering.

Det første nummeret av bladet har samlet inn en god del mer enn det nødvendige budsjettet gjennom Kickstarter, og kan fortsatt bestilles via kampanjen. Det er imidlertid et begrenset antall tilgjengelig, så det er sikkert ikke så lurt å vente for lenge om du syntes det virker fristende. Prisen er 6 euro, altså ca. 55 kroner, inkludert frakt.

Planen var egentlig at bladet skulle ha 48 sider, men etter suksessen på folkefinansieringsplattformen får det 60 sider. Arbeidet med det andre nummeret er allerede i gang.

En kommentar om “Nytt blad for klassiske datamaskiner”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.