Sjekk den første traileren fra Seven

Post-apokalyptisk, Thief-inspirert isometrisk rollespill fra en gruppe The Witcher-veteraner.

Seven er et isometrisk rollespill satt til en ikke-lineær sandkasseverden, men i motsetning til tradisjonelle rollespill i sjangeren styrer du her figuren din direkte. Spillet skilter blant annet med et parkour-inspirert klatresystem som sikrer at du kan bevege deg over hele miljøene, ikke bare på bakken. Utviklerne trekker frem Looking Glass-klassikeren Thief som hovedinspirasjonskilde.

Konseptbilde.
Konseptbilde.

Der vanlige postapokalyptiske spill foregår kort etter at den aktuelle apokalypsen fant sted (unntatt de moderne Fallout-spillene, som bare tror de gjør det), foregår Seven i en verden som har hatt tid til å bygge seg opp igjen. Men det betyr selvsagt ikke alt alt er helt som før.

Utviklingen foregår hos polske Fools Theory, som består av en gjeng veteraner fra ulike studioer. Folkene bak spillet har blant annet spill som The Witcher 2 og 3 på rullebladet, så forhåpentligvis vet de ett og annet om gode rollespill allerede. Fra The Witcher-serien har de tatt med seg de komplekse, moralske valgene med uforutsette konsekvenser.

Nå har utgiveren, IMGN.Pro, gitt ut den første traileren fra spillet. Dessverre via YouTube-kanalen til det monsterstore nettstedet IGN, så du må tåle litt reklame. Men du bør ta en titt likevel:

Er det bare meg som er lei av frasen «all the trailers/games/movies/whatever you love», forresten? Det virker som den dukker opp overalt for tiden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.