Nye skjermbilder fra Blood and Wine

The Witcher 3-ekspansjonen lar vente på seg, men vi har i alle fall fått noen bilder.

Det begynner å bli en stund siden vi har hørt noe fra CD Projekt angående den andre (og antakeligvis siste) ekspansjonspakken for rollespillet The Witcher 3, men nå har de sendt ut noen flotte skjermbilder fra pakken.

Mmmh, noen nye partnere. For gwent, selvsagt!
Mmmh, noen nye partnere. For gwent, selvsagt!

De forklarer også at vi kommer til å få høre mye mer om den i mai, noe som kanskje kan indikere at ryktene om en juni-lansering stemmer.

Blood and Wine, som ekspansjonen heter, finner sted i et område som heter Toussaint. Dette landet har i stor grad har sluppet unna krigens herjinger, men under overflaten er det likevel mer enn nok trøbbel til at Geralt får noe å henge fingrene i.

– Toussaint, det nye området vi skaper for ekspansjonen, er ulikt alt du har sett i Wild Hunt. Det er bekymringsløst og fargerikt, men magefølelsen din sier likevel at det er noe veldig, veldig mørkt under overflaten, sier Marcin Momot fra CD Projekt Red i en pressemelding.

Her er bildene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.