Alienation byr på eksplosiv action

Folkene bak Super Stardust og Resogun er tilbake med nok et spektakulært actionspill.

Finske Housemarque har nå lansert Alienation på PlayStation 4. Dette er et actionspill der du styrer en soldat sett ovenfra, og må slakte ned horder av romvesener alene eller sammen med opp til tre venner. Du kan velge mellom tre klasser, og når du spiller vil figuren din også få erfaring som du kan bruke til å oppgradere ham.

Lekkert.
Lekkert.

Som vanlig med spill fra Housemarque, er det ingenting i veien med presentasjonen. Spillet benytter seg blant annet av avansert simulering av væsker og gasser, noe som får ganske kule konsekvenser. Røykskyer vil for eksempel påvirkes av eksplosjoner og skudd, samtidig som de reflekterer lys på en realistisk måte.

Spillet er dessverre eksklusivt for PlayStation 4 – nå som Sony faktisk har begynt å gi ut spill på PC, kan man kanskje håpe at det dukker opp på Steam om noen måneder, men det er ingen indikasjoner om dette for øyeblikket. Ta en titt på denne introduksjonsfilmen for å få et inntrykk av hva du har i vente:

Housemarque er forøvrig involvert i et spennende samarbeid med spilldesigneren Eugene Jarvis, som alle retrogamere med respekt for seg selv bør kjenne til. Han sto nemlig bak noen av åttitallets beste arkadespill – Defender og Robotron. Vi gleder oss til å se hva han koker opp sammen med Housemarque.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.