Evoland-skaperne med vikingstrategi

Nyannonserte Northgard vekker minner litt om The Settlers-serien.

Skaperne av Evoland-spillene har annonsert sitt nyeste prosjekt, Northgard. Dette er et strategispill inspirert av norrøn mytologi, der du må lede en gjeng modige vikinger i en ny verden full av farer og mysterier. Her møter de alt fra kjempeulver til vandrene vandøde, og mektige kjemper som de kan bli venner med (eller prøve å ta knekken på).

Utvikleren røper ikke så veldig mange detaljer om spillet, men de første skjermbildene minner meg litt om The Settlers-serien. Et godt tegn er at vi loves flere måter å vinne på – i tillegg til å bruke våpenmakt skal man også kunne fokusere på utforsking og handel.

Spillet er under utvikling for PC. Her er de første bildene:

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.