Project Highrise vekker minner om SimTower

Bygg og drift en stor skyskraper i dette SimTower-aktige strategispillet.

Husker du SimTower? Det var et av de mer unike strategispillene som ble gitt ut av SimCity-studioet Maxis på midten av nittitallet, og stammer egentlig fra Japan. I SimTower var målet å bygge en egen skyskraper, og helst tjene penger på driften. Skyskraperen kunne huse alt fra kontorer og leiligheter til butikker og hoteller, alle med ulike behov.

Problem: En av veggene mangler.
Problem: En av veggene mangler.

Det kommende strategispillet Project Highrise ser ved første (og andre) øyekast ut til å være veldig likt SimTower. Nok en gang er målet å bygge en moderne skyskraper, som utviklerne i Somasim beskriver som «et intrikat maskineri av sammenkoblede systemer». Du må planlegge bygningen fra bunnen av, og videreutvikle den samtidig som du følger med på de eksisterende leietakerne dine og hva deres behov er.

Utviklerne lover at du skal få stor frihet til å velge din egen strategi, og at det er mange veier til berømmelse. Du kan prøve å tiltrekke deg internasjonale selskaper eller rike leieboere, lage verdens beste hotell eller fylle skyskraperen din med butikker og restauranter.

Project Highrise skal etter planen komme ut senere i år, og du kan følge med på utviklingen via Somasims blogg.

En kommentar om “Project Highrise vekker minner om SimTower”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.