Bli med tilbake til nittitallet i Kathy Rain

Det svenskutviklede pek-og-klikk-eventyret lanseres straks, men allerede nå kan du teste en demo.

Kathy Rain er et nytt pek-og-klikk-eventyr laget i klassisk LucasArts-stil, med håndtegnet grafikk skapt i 320×240-oppløsning, og over 40 steder å besøke. Spillet finner passende nok sted på nittitallet, og følger ei jente som kommer tilbake til byen der hun vokste opp. Her merker hun at ting ikke er helt som de skal, og sentralt i mysteriet ser hennes nå avdøde bestefar ut til å være.

Flott pikselkunst.
Flott pikselkunst.

Spillet skilter med «over 4000 linjer med dialog», og det er Wadjet Eye-sjef Dave Gilbert som har stått for den engelskspråklige regien. Det lover godt, ettersom spillene til Wadjet Eye vanligvis stiller ganske sterkt på dette området. Utvikleren, Clifftop Games, er fra Sverige.

Kathy Rain skal lanseres 5. mai på diverse digitale distribusjonsportaler, men om du har lyst, kan du sjekke det allerede nå. Både på Steam og GOG har det nemlig kommet ut en spillbar demo av spillet (du husker demoer, ikke sant?), som gir en liten forsmak på hva du har i vente.

Ta også en titt på traileren:

En kommentar om “Bli med tilbake til nittitallet i Kathy Rain”

  1. I would seem I am sold!
    Dette høres og ser bra ut. Er historien tett og engasjerende blir dette et godt kjøp :)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.