Hvor mye vet du om klassiske Mac-spill?

Boka The Secret History of Mac Gaming vil kaste lys over et glemt kapittel av spillenes historie.

Spillskribenten Richard Moss jobber i disse dager med et bokprosjekt ved navn The Secret History of Mac Gaming, der han vil fokusere på klassiske spill for Apples Macintosh-plattform.

Mac var kanskje ikke noen spesielt åpenbar spillplattform – spesielt ikke i starten, da den kun hadde sort/hvitt-grafikk – men det kom likevel mange spill til systemet, gjerne fra små og mellomstore utviklere som ofte hadde sin egen idé om hvordan spill burde være.

Richard Moss mener Macintosh-plattformen har hatt mye større innflytelse på spillmediet enn folk tror, og ønsker å vise dette frem i den nye boka. Den vil være basert på både arkivmateriale og over 60 intervjuer med nøkkelfigurer fra det klassiske spillutviklermiljøet på plattformen, og totalt vil den være på 304 sider.

For å samle inn budsjett til boka, har han startet en folkefinansieringskampanje på Unbound, et nettsted dedikert til folkefinansiering av bøker. Om Moss får samlet inn det nødvendige budsjettet, vil boka bli tilgjengelig både i papirform og via digital distribusjon.

 

En kommentar om “Hvor mye vet du om klassiske Mac-spill?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.