GOG støtter nå norske kroner

Bort med euroen, nå kan du betale i ordentlige penger på nettbutikken.

GOG introduserte i går seks nye valutaer på nettbutikken sin, inkludert norske kroner. Det betyr at alle prisene listes opp på norsk, og at du slipper eventuelle vekslegebyr når du kjøper fra dem. Du kan fritt velge om du vil bruke dollar, euro eller krone.

I motsetning til på Steam er ser det generelt ikke ut som utgiverne setter individuelle, norske priser på spillene sine (vanligvis er det kun én verdensomspennende pris på GOG-spill). I stedet virker det som den norske prisen er lik euro-prisen rundet ned til nærmeste krone. Det ser med andre ord ikke ut til å være særlig mye penger å tjene (eller tape) på omleggingen.

Det er likevel rimelig greit å se hva ting virkelig koster, spesielt når man bestiller flere spill samtidig, og det kanskje viser seg at handlekurven blir litt dyrere enn man så for seg. Her kan du forøvrig se en sammenligning av toppselgerlisten priset i euro og priset i krone (som du ser kjører nettbutikken et rimelig stort Star Wars-salg for tiden):

euronok

4 kommentarer om “GOG støtter nå norske kroner”

  • Tenkte mer på at froholten skammelig nok ikke har den i biblioteket sitt der! Om ikke han har stjålet bildet fra en annen frekkas da…

   Svar
   • Hehe, jeg har tatt bildet selv, ja. KOTOR 2 har jeg i boks et sted. :)

    Men ja, det er et Star Wars-formet hull i GOG-samlingen min. Kjøpte Dark Forces under salget, da.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.