Programmering møter plattformhopping i Glitchspace

Om du sliter med en utfordring, kan du programmere verden til å fungere annerledes.

Det har kommet en del spill som involverer enkle former for programmering i de siste årene, men Glitchspace er kanskje det lekreste til nå. Dette er et førstepersons hjernetrim/plattformspill der du kan bruke enkel programmering for å endre både verden rundt deg og din egen spillfigurs egenskaper.

Spillet bruker et enkelt, grafisk grensesnitt der du drar og slipper funksjoner rundt på skjermen, og det ser i grunnen rimelig enkelt ut på skjermbildene og i videoen (under).

Glitchspace har vært i «early access» en stund, og nå er det ferdigutviklet. Brukeranmeldelsene på Steam er «veldig positive». Skjønt noen påpeker at spillet kanskje er litt for enkelt hvis du faktisk kan programmering i virkeligheten. Da er kanskje Assembler-spillet TIS-100 et bedre valg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.