Overlev i en postapokalyptisk verden

Overland byr på en «road trip» med turbasert taktikk, fra utvikleren bak det originale «løpespillet», Canabalt.

I Overland har verden gått til helsike (som den har en tendens til å gjøre), og du må legge ut på en virtuell reise gjennom et postapokalyptisk Amerika, der noen mystiske vesener som er svært sensitive overfor lyder gjør det livsfarlig å oppholde seg utendørs.

Småpen grafikkstil.
Småpen grafikkstil.

Underveis må du prøve å skaffe deg nok drivstoff, våpen og andre ressurser, og du må også forholde deg til de ulike medlemmene av gruppen din. Spillet er delt inn i to deler. I den ene tar du strategiske valg, og i den andre leder du gruppen din i turbasert, taktisk kamp sett fra fugleperspektiv.

Utviklerne lover massevis av vanskelige valg. Siden du kun har en liten personbil, er det slett ikke sikkert du har plass til alt du har lyst til å ta med deg – og det inkluderer passasjerer.

Spillet lanseres senere i år, og har vært under utvikling siden 2014 av et lite indie-studio ledet av Adam Saltsman. Han er nok mest kjent som skaperen av Canabalt. Dette gratis plattformspillet skapte en hel sjanger med «løpespill», og det er fortsatt et av de beste.

Ta en titt på traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.