Bli tysk ubåtkaptein i nytt spill

UBOOT ser ut til å bli en kombinasjon av Silent Service og The Sims.

Jeg tror det er ganske mange ting jeg heller vil gjøre, enn å la meg senke ned under vannet i en gigantisk likkiste av stål, men heldigvis lever vi i en tid der selv voksne menn som meg kan leke at vi gjør farlige ting, i stedet for å faktisk gjøre dem. Og å leke ubåtkaptein under andre verdenskrig virker som en langt mer fristende idé.

Vannet ser bra ut.
Vannet ser bra ut.

I UBOOT får vi gjøre akkurat det, ettersom spillet gir oss rollen som kaptein på en tysk ubåt. Det er åpenbart at en av inspirasjonskildene er den klassiske, tyske krigsfilmen Das Boot (obligatorisk lenke til temamusikken), men vi antar at utviklerne også har tittet på spill som Silent Service.

Pass på mannskapets mentale helse

Spillet beskrives som en ubåtsimulator der du ikke bare må ta hånd om strategi og taktikk, men også prøve å sikre at mennene dine ikke går berserk underveis. Noen kan til og med være spioner.

Greit å ha eget kontor.
Greit å ha eget kontor.

UBOOT skilter med historiske oppdrag satt til en åpen verden, muligheten til å ta de mekaniske delene av ubåten i nærmere øyesyn, avansert fysikksimulering av væsker og hvordan ubåten oppfører seg under vann, samt muligheten til å skreddersy og oppgradere den underveis. Skademodellen skal også være svært detaljert.

Spillet kommer fra polske Deep Water Studio, som har fått med seg utgiver PlayWay. Planen er å lansere det i januar neste år, og utviklerne har startet en folkefinansieringskampanje for å sikre deler av budsjettet. Det ser ut som den går rimelig bra. Her er presentasjonen (håper de får mannskapet til å oppføre seg på en litt mer naturlig måte innen lanseringen):

https://www.kickstarter.com/projects/1752350052/uboot-a-ww2-survival-sandbox?ref=category_newest

Om du har lyst til å vise din støtte uten å betale noe, kan du jo gi dem en stemme på Greenlight.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.