Sega med motorsport-strategi

Lei av fotball? Til høsten kommer Motorsport Manager til PC.

Motorsport Manager har allerede gjort det rimelig godt på de mobile plattformene, og nå tar Sega serien til PC, Linux og Mac. Det nye spillet skal være bygd opp fra bunnen av for datamaskiner, og skilter ifølge Segas pressemelding med kraftig forbedret spillbarhet og svært mye dybde.

Hva er mest temperamentsfullt? En bil eller en fotballspiller?
Hva er mest temperamentsfullt? En racerbil eller en fotballspiller?

Spillet gir deg kontroll over ditt eget lag med førere i en Formel 1-aktig motorsport. Jobben din er å lede laget ditt til suksess ved å hente inn sjåfører, forske på stadig bedre teknologi og legge opp detaljert taktikk for hvert løp. Før sesongen kan du designe årets bil fra bunnen av, og du kan også være med å stemme over regelendringer som kan påvirke sjansene til laget ditt.

Hver runde inkluderer øvelsesrunder, utvidet kvalifisering i tillegg til selve løpet. Du får naturlig nok ikke kontroll over kjøringen selv, men alt vises i 3D.

Motorsport Manager skal etter planen lanseres i september. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.