Tidligere uutgitt GBA-spill kan komme til Steam

Turbasert rollespill satt til en verden inspirert av norrøn mytologi.

I går skrev vi om NES-spillet Happily Ever After, som ble funnet og lagt ut på nettet etter at det tilsynelatende ble borte for alltid i forbindelse med kanselleringen før den planlagte lanseringen på nittitallet. Det er imidlertid langt fra det eneste spillet som aldri kom ut da det opprinnelig var planlagt, og et annet er det turbaserte rollespillet Broken Circle for Gameboy Advance.

Dette spillet foregår i en verden inspirert av norrøn mytologi, der alle tegnene tyder på at Ragnarok er på vei. Du har imidlertid ikke superlyst til at verden skal gå under, så du legger ut på en reise for å ta knekken på Hagen, en ond åndemaner som ser ut til å ha en finger med i spillet på alt det forferdelige som skjer.

GBA-spill på Steam.
GBA-spill på Steam.

Skulle blitt lansert i 2004

Broken Circle ble opprinnelig utviklet av Elvis Morelli og Francesco Marra, som signerte en utgivelsesavtale med en ikke-navngitt utgiver i 2004. Dette skjedde gjennom en utviklerkonkurranse holdt av denne utgiveren. Men plutselig ombestemte selskapet seg, og bestemte at de ikke lenger ville gi ut spill skapt av tredjepartsutviklere.

Utviklerne klarte aldri å finne en ny utgiver for spillet, antakeligvis litt fordi GBA-plattformen sang på det siste verset på dette tidspunktet, og spillet ble lagt bort. Men nå håper de altså å få det ut på Steam, og om du synes det virker som en god idé, kan du støtte dem på Greenlight.

Steam-versjonen skal la deg lagre spillet når du vil, støtte kontrollere, og vil ha «trading cards». Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.