«Gudespillet» The Mims Beginning er ute nå

I dette fargerike strategispillet må du hjelpe en gjeng romvesener på reise gjennom galaksen.

The Mims Beginning er et strategispill som har vært i «early access» en stund, og som nå er ferdigutviklet. Spillet følger en gjeng merkelige romvesener som har havnet i et uføre i verdensrommet – skipet deres har blitt truffet av en asteroide, og de overlevende har havnet på en serie mystiske, svevende øyer.

Idyllisk, men været så ikke helt bra ut.
Idyllisk, men været så ikke helt bra ut.

Hvert brett foregår på en egen øy, der du må forsøke å sikre at de stakkars romvesenene dine overlever ved å påvirke miljøene rundt dem. Du må forsøke å gro ulike frukter som de kan samle inn og bruke som bioenergi, og forsvare dem mot monstre som tiltrekkes av lukten av nettopp disse fruktene. Underveis kan du avle ulike «husdyr» for å hjelpe deg med oppgavene dine.

Spillet skilter med en rekke simulerte systemer som du kan påvirke og utnytte, og kolonistene dine vil også forsøke å gjøre jobbene sine uten din innblanding (men du kan gi dem direkte ordre). Det har både historiedrevet kampanje og sandkassespill.

Så langt ser brukeranmeldelsene ut til å være positive, selv om det klages litt på at man ikke kan lagre spillet underveis i de forskjellige brettene. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.