Cyberpunk-rollespillet Copper Dreams ser spennende ut

Skaperne av det beinharde rollespillet Serpent in the Staglands er tilbake, med et turbasert rollespill ved navn Copper Dreams.

Whalenought Studios har startet en folkefinansieringskampanje for rollespillet Copper Dreams. Spillet skal være et isomettrisk, lag- og turbasert rollespill inspirert av penn-og-papir-rollespill og satt til en dystopisk, cyberpunk-inspirert fremtid. Selv trekker de frem Escape from New York og Deus Ex som inspirasjonskilder.

I likhet med utviklernes forrige spill, Serpent in the Staglands, blir Copper Dreams rimelig utfordrende. Ofte vil målet ditt ikke være å «vinne», men å sikre at du taper så lite som mulig. Vi loves imidlertid stor frihet til å løse utfordringene som vi ønsker, og kan for eksempel velge om vi vil fokusere på sniking eller brutal vold.

Der Serpent in the Staglands var et rent 2D-spill, foregår Copper Dreams i en fullstendig tredimensjonal verden, der du kan ta hele miljøene i bruk når du beveger deg fra sted til sted eller slåss. Når du er i et distrikt, kan hvert enkelt rom i hver enkelt bygning besøkes – og det helt uten lastetider.

Om du syntes dette høres interessant ut, kan du se utviklerne presentere det nye spillet her:

Hvis alt går etter planen, skal Copper Dreams være ferdig i løpet av mars neste år. I tillegg til å støtte det på Kickstarter, kan du gi din stemme på Greenlight.

 

2 kommentarer om “Cyberpunk-rollespillet Copper Dreams ser spennende ut”

  1. Jeg hadde store forventninger til Serpent in the Staglands etter all hype på RPGcodex, men med tanke på hvor mange gode spill i denne sjangeren som har kommet ut de siste årene, har det ikke nådd helt opp i konkurransen om spill jeg har giddet å bruke særlig mye tid på. Håper det stemmer når de sier de lærte mye av det spillet.

    Rent utseendemessig ser for øvrig Copper Dreams helt jævlig ut, men det er lett å tilgi om spillet blir bra.

    Svar
  2. Har faktisk skammelig nok ennå ikke testet Serpent in the Staglands selv om jeg støttet den. (Venter fortsatt på codex-anmeldelsen! :p) Stoppet meg ikke fra å hoppe på denne også da! Må jo ha litt moro…

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.